Over PersoonlijkeNoot.nl


Familiebedrijf

Vanuit showrooms in Schagen en Amersfoort verzorgt ons familiebedrijf al meer dan twintig jaar geschenkpakketten voor vele bedrijven, instellingen en stichtingen. Ieder seizoen stellen wij opnieuw een gevarieerd assortiment voor u samen. In onze fraai ingerichte showrooms presenteren wij meer dan 10.000 food en non-food producten waaruit u een geschenkpakket kunt samenstellen. Zo bent u altijd verzekerd van een persoonlijk en passend geschenk. De diensten van Stegman zijn niet onopgemerkt gebleven: inmiddels mag onze groothandel zich tot de vijf grootste leveranciers van kerstpakketten in Nederland rekenen.


Zeer uitgebreid assortiment

Op het gebied van keuzeconcepten via internet is Stegman een van de pioniers. PersoonlijkeNoot.nl biedt uw medewerkers de mogelijkheid om zelf hun eigen (kerst)geschenk te kiezen. Wij onderscheiden ons met een zeer uitgebreid assortiment. Op PersoonlijkeNoot.nl hebben uw medewerkers namelijk de keuze uit de mooiste cadeaus, tijdschriftabonnementen, goede doelen en kerstpakketten. Omdat we bij Stegman sinds jaar en dag veel waarde aan een respectvolle omgang met mensen, dieren en natuur hechten, spreekt het voor zich dat ook Fair Trade, biologische en duurzame artikelen een brede range binnen ons assortiment vertegenwoordigen. Met ons team selecteren we graag mooie, leuke artikelen voor onze geschenkpakketten. Bekende merken maken dan ook deel uit van onze selectie van PersoonlijkeNoot.


Distributie

Het inpakken van de geschenken geschiedt in eigen beheer. Hierdoor is PersoonlijkeNoot.nl uiterst flexibel. Bovendien staan wij te allen tijde in voor een sublieme kwaliteit. Stegman en PersoonlijkeNoot.nl zijn zeer ervaren met grote projecten. Distributie naar de gewenste bezorglocaties en verdeling van de bestellingen zijn tevens zaken die we met de grootste zorg voor u in orde brengen.

Helpdesk

Tijdens kantooruren is onze helpdesk beschikbaar voor vragen en informatie. Deze is zowel per e-mail als telefoon te bereiken. (Dit is geen 0900-nummer waar medewerkers extra voor moeten betalen). De helpdesk van PersoonlijkeNoot.nl is volledig in eigen beheer. Dit houdt in dat alle medewerkers eigen medewerkers van Stegman zijn, bij wie service hoog in het vaandel staat. In overleg bestaat de mogelijkheid om de openingstijden van de helpdesk uit te breiden.


Garantie

Op alle geschenken geven wij minimaal één jaar garantie. Als het geschenk binnen deze termijn gebreken vertoont, zullen wij het geschenk in kwestie altijd geheel kosteloos laten repareren of een nieuwe doen toekomen. Bij elektrische apparaten is deze termijn minimaal twee jaar.


MVO

In de huidige tijdsgeest is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen de tendens. Dit gegeven schuilt binnen ons bedrijf onder andere in de combinatie van sociaal medeleven, met de tijd meegaan en bewust omgaan met schaarse energiebronnen. Zo werken wij met verantwoorde materialen. Al onze uitingen, waaronder onze brochure, worden op papier met het FSC keurmerk gedrukt. Ons afval verwerken wij op een verantwoorde manier en daarnaast maken wij gebruik van 100% recyclebaar verpakkingsmateriaal. Onze pakketten worden vervoerd en bezorgd door een gerenommeerd vervoersbedrijf. Het wagenpark bestaat uit bedrijfswagens met een lage CO2 uitstoot. Daarnaast beperken wij het aantal bestelmomenten bij onze leveranciers. Dit verkleint het aantal bezorgmomenten, wat op haar beurt tevens een kleinere CO2 uitstoot bewerkstelligt.

Om ons kwaliteitsbeleid en milieubewustzijn te waarborgen, zijn wij ISO 9001:2008 gecertificeerd.een inlogcode aanvragen